TRABZON İL JANDARMA KOMUTANLIĞI'NA BAĞLI BİRLİKLERCE OLUŞTURULAN BİRİNCİ GRUP 300 KİŞİLİK ARAMA-KURTARMA VE İNSANİ YARDIM EKİPLERİ KAHRAMANMARAŞ'TAKİ DEPREMZEDELERE YARDIM İÇİN DUALARLA UĞURLANDILAR

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birliklerce oluşturulan birinci grup 300 Kişilik Arama-Kurtarma ve İnsani Yardım Ekipleri Kahramanmaraş'taki...

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birliklerce oluşturulan birinci grup 300 Kişilik Arama-Kurtarma ve İnsani Yardım Ekipleri Kahramanmaraş'taki depremzedelere yardım için dualarla uğurlandılar.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan depremde zarar gören vatandaşlara yardım ve enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak amacı ile Trabzon İl Jandarma Komutanlığınca kurulan Arama-Kurtarma Timleri Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve diğer yetkililer tarafından Kahramanmaraş iline uğurlandılar.

Jandarma Arama-Kurtarma Timleri, Arama-Kurtarma ekipmanları yanında Trabzon Valiliği Koordinesinde yürütülen kampanya kapsamındaki insani yardımlarında bir kısmını bölge halkına ulaştıracaklar. Görevlendirilen 100 Jandarma karayolu ile 198 jandarma ise Hava Kuvvetlerine ait 5 adet Casa tipi askeri uçakla deprem bölgesine doğru yola çıktılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

İyi Parti Trabzon’da İstifalar Sürüyor
Yeni Zigana Tüneli 4 Mevsim Sürücülere Kesintisiz Ulaşım Sağlıyor
Trabzon’da 1 Mayıs Kutlamaları
İyi Parti’de İstifalar Nedeniyle İl Yönetimi Düştü
Trabzon’un Yomra İlçesinin İyi Partili Belediye Başkanı Bıyık Partisinden İstifa Etti