Trabzon’da Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı FETÖ’den gözaltına alındı

Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı FETÖ’den gözaltına alındı

Trabzon’da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında bir süre önce açığa alınan Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Y.G.’nin de aralarında bulunduğu, içlerinde astsubay, uzman çavuş, sözleşmeli er ve eski askeri öğrencilerin de yer aldığı 8 kişinin sorgusu emniyette sürüyor.


Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik Trabzon, Antalya ve İstanbul illerinde gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı.


FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bir süre önce açığa alınan Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Y.G. ile birlikte, astsubay N.K., uzman çavuş F.M.A., sözleşmeli erler H.Ş., E.B., T.Y., eski askeri öğrenciler E.Ç. ve İ.Y.B.’nin Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

İçinde Futbol Sahası Ve Tribünü Bulunan Türkiye’nin İlk Ve Tek Spor Temalı Millet Bahçesi Trabzon’da Açılışa Hazırlanıyor
Fındık Yevmiyesinde Olan Aile Faciadan Kurtuldu
Trabzon’un Yomra İlçesinde Trafik Kazaları: 1 Ölü, 8 Yaralı
Trabzon’un Gözde Destinasyonları 493 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı
Trabzon Çaykara'da Dere Yatağında Mahsur Kalan Yavru Boz Ayı Vatandaşlar ve Ekiplerin Yardımıyla Kurtarıldı