Trabzon'da Koyunları Telef Eden Porsuk, Köpekler Tarafından Telef Edildi

TRABZON'UN ARAKLI İLÇESİNDE 6 KEZ AHIR KAPISINI KEMİREREK İÇERİYE GİREN VE KOYUNLARI TELEF EDEN NESLİ TEHLİKE ALTINDAKİ PORSUK, KÖPEKLER TARAFINDAN TELEF EDİLDİ

Trabzon'un Araklı ilçesinde 6 kez ahır kapısını kemirerek içeriye giren ve koyunları telef eden nesli tehlike altındaki porsuk, köpekler tarafından telef edildi.

Trabzon'un Araklı ilçesindeki Yolgören Mahallesi'nde son bir ay içerisinde 6 kez ahır kapılarını kemirerek içeriye giren porsuk, çok sayıda koyunun telef olmasına neden oldu. Koyunları telef olan hayvan sahipleri tedbir alsa da önüne geçemedi. Koyunların yabanı hayvan tarafından telef olduğu tespit eden hayvan sahipleri ahırları köpekler ile koruma altına aldı. Sabah saatlerinde tekrar ahır kapısını kemirerek içeriye girmeye çalışan porsuk bu sefer yakayı ele verdi. Porsuğun ahıra girdiğini fark eden köpekler uzun süre mücadele verdi. Köpekler tarafından boğulan porsuk telef olurken bir köpek ise yaralandı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

İçinde Futbol Sahası Ve Tribünü Bulunan Türkiye’nin İlk Ve Tek Spor Temalı Millet Bahçesi Trabzon’da Açılışa Hazırlanıyor
Fındık Yevmiyesinde Olan Aile Faciadan Kurtuldu
Trabzon’un Yomra İlçesinde Trafik Kazaları: 1 Ölü, 8 Yaralı
Trabzon’un Gözde Destinasyonları 493 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı
Trabzon Çaykara'da Dere Yatağında Mahsur Kalan Yavru Boz Ayı Vatandaşlar ve Ekiplerin Yardımıyla Kurtarıldı