TRABZON'UN ORTAHİSAR İLÇESİNDE FUHUŞ YAPTIKLARI BELİRLENEN 9 KADIN POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN OPERASYONLA YAKALANDI

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde fuhuş yaptıkları belirlenen 9 kadın polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde fuhuş yaptıkları belirlenen 9 kadın polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekiplerince Ortahisar ilçesinde faaliyet gösteren 2 işletme ve Çömlekçi mahallesinde yapılan denetimlerde fuhuş yapmak amacıyla bulunan 9 kişi ile birlikte oldukları şahıslar ve yer temin eden şahıslar yakalandı. Fuhuş yaptığı tespit edilen 9 kadın zührevi hastalık taşıyıp taşımadığının belirlenmesi için hastaneye sevk edilirken, kadınları fuhşa zorladığı belirlenen ve gözaltına alınan 3 kişi hakkında " Fuhşa Teşvik Aracılık veya Zorlama" suçlarından adli tahkikat başlatıldı.

Operasyonla ilgili düzenlenen evrakların gerekli idari işlemler için Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonuna gönderileceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Yeşil Yol Projesi’ne 47 Milyon Tl’lik Destek
Başkan Genç’ten Anneler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Anneler Günü’nde Herkes Annesini Hatırlarken O Oğlunu Özlüyor
‘sütlaç’ Ortahisar Belediyesi’nin Maskotu Oldu
Ktü’de Spor Şenliğinde Saha Karıştı, Üniversite Öğrencileri Birbirine Girdi