AK Parti Of İlçe Başkanlığı'nda Ahmet Çapoğlu Göreve Başladı

AK Parti Of İlçe Başkanlığı'nda Ahmet Çapoğlu Göreve Başladı

AK Parti Of İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Çapoğlu, göreve başladı.

18 Ekimde kongre yapılacağı açıklanan Ak Parti Of İlçe Başkanlığında Genel Merkez kongreyi iptal etmişti. Daha sonra ise Ahmet Çapoğlu Ak Parti Genel Merkez tarafından Of İlçe Başkanı olarak atandı. Ahmet Çapoğlu Of İlçe Teşkilatında yapılan devir teslim töreniyle görevi devraldı.


Görev devir alan Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu konuşmasında, “21.10.2020 tarihinde Parti Genel Merkezimizin istişareleri sonucunda Ak Parti Of İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım İnşallah, güzel Of’umuza hep birlikte hizmet edeceğiz. Bugüne kadar partimizde görev alan, Belediye Başkanlarına, İlçe Başkanlarına, Belediye Meclis Üyelerine, İl Genel Meclis Üyelerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına, Mahalle Başkanlarımıza ve Partimizin Kurucu Üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler bu büyük davanın fertleri olarak, Of’umuzu her zaman en güzelini hak eden Oflulara, layık olduğu hizmetlerle buluşturmak için elimizden gelen tüm gayreti hep birlikte istişare hukuku içerisinde yöneteceğiz. Özellikle önceki dönem görev alan Başkanım, Sayın Mehmet Hakan Terzioğlu ve yönetim kuruluna süreç içerisinde göstermiş olduğu verimli teşkilat çalışmalarından, üye çalışmalarından,  özellikle parti binasının satın alınmasından, yatırımlardan ve üstün hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Rabbim onlardan razı olsun. İlk günkü aşkla, kutlu yürüyüşümüze; inandığımız yolda; Allah’ın izniyle hep birlikte yürüyeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek duygularını ifade etti. 


Başkan Ahmet Çapoğlu’nun konuşmasının ardından AK Parti Of İlçe Kurucu Başkanı Fazlı Çapoğlu da bir selamlama konuşması yaptı. Daha sonra 3 dönem AK Parti Of İlçe Başkanlığı görevini yapan M. Hakan Terzioğlu bir konuşma yaptı. Terzioğlu konuşmasında, ”Allaha şükürler olsun ki 3 dönem bu kutlu davada hizmet ettik. Zorlu süreçlerden bugüne geldik. Biz göreve ilk geldiğimiz zaman geç vakitlere kadar çok çalıştık. 3 bin beş yüz olan üye sayımızı 12 binlere çıkardık. Dava şuuruyla tüm teşkilatımızla gece gündüz çalıştık. Bu çalışmanın karşılığında oyumuzu Of’ta %86’ya çıkardık. Bu makamlar hizmet makamıdır. Nasiple olur. Bugün bu makamı Allah Ahmet Çapoğlu abimize nasip etti. Allah mahcup etmesin. Bizler bu partinin birer neferiyiz. O da Of’ta bu partinin komutanıdır. Onun emrinde çalışmaya hazırız. Durmak yok yola devam.” dedi. 


Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da yaptığı konuşmada, “Bizler bu kutlu davanın bir neferi olarak yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda özellikle kadın kollarımıza çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyor, kendilerini kutluyorum. Teşkilat olarak küsmeden, dargınlıkları bir kenara bırakarak ayrılığa düşmeden çalışmaya devam etmeliyiz. Bu kutlu davada onları da yanımızda görmek istiyoruz. Dün olduğu gibi bugün de partimizin yanındayız. Ahmet başkanımın işi zor Of’ta yakaladığımız %86’lık başarının üstüne  %90’lara çıkmak hedefine ulaşmalıyız. Bu kutlu yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz.” sözleriyle düşüncelerini belirtti. 


AK Parti İl Başkan yardımcısı Kadem Çakıroğlu da bir selamlama konuşması yaptıktan sonra Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet  Çapoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu eski İlçe Başkanı M. Halkan Terzioğlu’na çeşitli hediyeler taktim ettiler. Tören dışarıda çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.