Aziz Yıldırım sözünden dönüyor

Aziz Yıldırım sözünden dönüyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzon'a gidiyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın pazar günü Avni Aker'de oynanacak Trabzonspor maçına gidip gitmeyeceği büyük merak konusu. Bordo-mavili kulüple 2010-2011 sezonu şampiyonluğu ile başlayan, 3 Temmuz sürecinde zirveye çıkan husumet sonrası Yıldırım'ın nasıl davranacağı önemli... Son dönemde kendi taraftarlarının da protestosuna maruz kalan Aziz Yıldırım, Trabzonspor maçına gitmeyecek ama Trabzon şehrine mecburen uğrayacak. Yarın Avrupa Ligi'nde BATE Borisov ile karşılaşacak olan Fenerbahçe cuma sabahı Belarus'tan yola çıkacak. Pazar günkü Trabzonspor maçı için de Rize de kampa girecek. Rize'de Havalimanı olmadığı için özel uçak Trabzon'a inecek. Futbol takımı ve teknik heyet uçağı boşalttıktan sonra Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler İstanbul'a gelecek.
NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike davasının 12. duruşmasına "Hayatım boyunca bir daha Trabzon'a gitmem" sözüyle damga vurmuştu. O gün savunmasını yapan Yıldırım'ın, "Bu davada Trabzonspor yargılanmalıydı, biz onlara ilave olmalıydık" sözleri üzerine Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in avukatı "Bu savunma hukuka aykırı. Umarım Aziz Yıldırım, Trabzonspor maçına gider. Dilerse, Trabzonspor ile ilgili suç duyurusunda bulunabilir" demiş, Yıldırım da "Hayatım boyunca bir daha Trabzon'a gitmem" yanıtını vermişti.
ŞENER "BEKLERİZ" DEMİŞTİ

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Trabzon'a bekleriz. Kulüp başkanları takımlarının başlarında tabii ki olabilirler. Aziz Bey buyursun gelsin" yorumunu yapmıştı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.