Müdür Şükür Köse, Okul Ziyaretlerine Start Verdi

Müdür Şükür Köse, Okul Ziyaretlerine Start Verdi

Yüksek riskli iller arasında yer alan Trabzon- Ortahisar'da 4 ay aradan sonra tekrar okullarına kavuşan öğrenciler uzun bir aradan sonra tekrar buluştuğu arkadaşları ve öğretmenleri ile hasret giderirken mesafeli oyunlar oynayarak okulun tadını çıkarıyor

Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında geçtiğimiz yıl Kasım ayında ara verilen yüz yüze eğitime normalleşmeyle birlikte okul ziyaretlerini sıklaştıran Müdür Şükür Köse, bir yandan öğrencilerle hasret gideriyor diğer yandan idareci, öğretmen ve öğrencilere önemli uyarılarda bulunuyor.


Yüksek riskli iller arasında yer alan Trabzon- Ortahisar'da 4 ay aradan sonra tekrar okullarına kavuşan öğrenciler uzun bir aradan sonra tekrar buluştuğu arkadaşları ve öğretmenleri ile hasret giderirken mesafeli oyunlar oynayarak okulun tadını çıkarıyorlar.

mustafa-sukru-1.jpg
Geçtiğimiz ay köy okullarında Mart ayı itibari ile normalleşmeyle birlikte tüm yurtta olduğu gibi Ortahisar İlçemizde okul öncesi, ilkokullar, 8. ve 12. sınıflar eğitim öğretime açıldı. 

mustafa-sukru-12.jpg
Müdür Şükür Köse, "Bugün çocuklarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yavrularımızın öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmalarını mutluluğunu yüzlerinden okumak bizlere ayrıca büyük mutluluk veriyor. İnşallah bir an önce bu sıkıntıdan ülkemiz ve tüm insanlık kurtulur da, normal hayata döneriz”şeklinde konuştu.

mustafa-sukru-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.