Müdür Şükür Köse, “STEM Eğitimini Ortahisar’da Yaygınlaştıracağız”

Müdür Şükür Köse, “STEM Eğitimini Ortahisar’da Yaygınlaştıracağız”

Osman Kalyoncu İmam Hatip Ortaokulu Okulunu makamında ağırlayan Müdür Şükür Köse, “STEM” eğitimini ilçe genelinde yaygonlaştıracaklarını söyledi.

Osman Kalyoncu İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Ahmet Altıntaş ve öğretmenleri, Ortahisar İlçe Milli Eğitim müdürü Şükür Köse’yi ziyaret ederek, Avrupa Birliği destekli erasmus projesi ve okulda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.


Osman Kalyoncu İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Ahmet Altıntaş ile okul öğretmenleri Ahmet Keskin, Nurhan Dede, Emine Öztürk ve Şükrü Özer İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şükür Köse’ yi ziyaret ederek; okul olarak yürüttükleri OYNA! ÖĞREN! STEM! İsimli Avrupa Birliği destekli erasmus projesi ve okulda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

sukur-1.jpg
Okul Müdürü Ahmet Altıntaş ve öğretmenleri tebrik eden Müdür Şükür Köse, projenin yaygınlaştırılmasının önemine dikkat çekerek, “Proje kapsamında okul öğretmenlerimizin aldıkları STEM eğitimi ile diğer okullarımızdaki öğretmenlerle bilgi paylaşımı yaparak STEM eğitiminin Ortahisar ilçemizde yaygınlaştırılmasına katkı sunacaklar.”dedi. 

sukur-12.jpg
Osman Kalyoncu İmam Hatip Ortaokulunda 3 yıldır uygulanan robotik kodlama eğitimi ile kodlama alanında ciddi yol katettiklerini belirten Okul Müdürü Ahmet Altıntaş, “Osman Kalyoncu İmam Hatip Ortaokulu çağın yeniliklerini yakından takip ederek Dil eğitimi, robotik kodlama eğitiminin yanı sıra okulda dersler STEM+ programına göre işlenecektir. LGS sınavların yanı sıra olimpiyatlarda da okul olarak iddialı hazırlanıyoruz”dedi. Altıntaş, öğretmenlerin proje kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından STEM eğitim aldıklarını sözlerine ekledi.

sukur-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.