Ortahisar MEM Şube Müdürleri Plaketle Uğurlandı

Ortahisar MEM Şube Müdürleri Plaketle Uğurlandı

İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin Bölge Hizmetine Bağlı Yer Değiştirmesi sonucu diğer il ve ilçelere ataması yapılan Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüri için veda programı düzenlendi.

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışkanlıklarıyla dikkat çeken Şube Müdürlerinden Çankırı İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Recep Aydınçakır, Yomra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Sezai Mısır ile Bursa Yıldırım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan İdris Meral için veda programı düzenlendi.

 
Şube Müdürleri, Kaymakam Tolga Toğan atarfından plaketle uğurlanırken, Müdür Şükür Köse tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
 
Kaymakam Toğan Teşekkür Etti, Başarılar Diledi 
Hıdırelez Boğazı Sosyal tesislerinde düzenlenen veda programına Kaymakam Tolga Toğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’nin yanı sıra şube müdürleri ile okul müdürleri katıldı.
 
Duygulu anların yaşandığı veda töreninde Şube Müdürlerini plaketle uğurlayan Kaymakam Tolga Toğan, Şube Müdürlerin başarılı çalışmalarına dikkat çekerek, “Milli Eğitime ne kadar faydalı olduğunuzu biliyorum. Ortahisar eğitim-öğretime verdiğiniz katkı için hepinize teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinizde, ailenizle, huzur, sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.
 
Şube Müdürlerini başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi ile taltif eden Müdür Şükür Köse, 2014 yılında göreve birlikte başladık, 6 sene oldu. Altı yıl içerisinde Ortahisar’ı yeniden korduk. Bir çok acı tatlı olaylar yaşadık ama yüzde 90 tatlı olaylar yaşadık. Arkadaşlarımızın aramızdan ayrılacağı içirn üzülüyoruz. Her şeyde bir hayır vardır. Tebdili mekânda huzur vardır. İnşallah gittikleri yerde eğitim adına birer temsilcimiz olacaklar. Kendilerinden helallik istiyorum, bizden yana olan tüm haklarımız helal olsun. Gittiğiniz yerde huzurlu, mutlu çalışmalar diliyorum”dedi.
 
"Ortahisar'ı En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz"
Ortahisar’da görev yaptıkları süre içerisinde çalışkanlıklarıyla her kesimin takdirini, saygı ve sevgisini kazanan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri Recep Aydınçakır, Sezai Mısır ve İdris Meral, Ortahisar’dan ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, kendilerini plaketle takdim eden Kaymakam Tolga Toğan ve teşekkür belgesi sunan Müdür Şükür Köse’ye teşekkür ederek, “Kapımız sizlere her zaman açıktır. Yeni görev yerlerimizde de Ortahisar’ı en güzel şekilde temsil edeceğiz. Burada kazandığımız bilgi ve birikimlerimizi yeni görev yerimizde eğitim ve öğretime katkı sağlamak için çalışacağız”şeklinde konuştular.



 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.