Trabzon Ortahisar’da, Kıbrıs Barış Harekatı'na Katılan Gazilere Madalya ve Beratları Takdim Edildi

Trabzon Ortahisar’da, Kıbrıs Barış Harekatı'na Katılan Gazilere Madalya ve Beratları Takdim Edildi

Ortahisar’da, Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Gazilere madalya ve beratları Kaymakam Tolga Toğan tarağından takdim Edildi

Kaymakamlık makamında düzenlenen törene, Ortahisar Yazı İşleri Müdürü Sema Sarıkoç, Ortahisar Sosyal Hizmetler Merkez Müdürü Fatma Meydan Aktaş’ın da hazır bulunduğu "Kıbrıs Barış Harekatı Milli Mücadele Madalya ve Beratı Tevcih Töreni"nde konuşan Kaymakam Tolga Toğan, “Bugün burada huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak, bunu sizlere ve vatan için, millet için, bayrak için, ezan için canını seve seve feda eden şehitlerimize borçluyuz”dedi.  

Türk Bayrağı, ebediyede kadar dalgalanacağını belirten Kaymakam Toğan, “Bu duygu ve düşüncelerle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin bağımsız bir devlet olarak varlığını sürdürmesinde büyük rol oynayan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Allah hepiniszden razı olsun. "dedi.


Gaziler adına konuşan Kıbrıs Gazisi Yılmaz Çabuk,  Kıbrıs Barış Harekatı'nda kendilerine verilen görevi başarıyla yerine getirdiklerini belirterek, "Muzaffer birer gazi olarak vatanımıza geri döndük. Kıbrıs gazileri, üstün cesaret ve kahramanlık örnekleri göstererek, emsalsiz bir zafer kazanmışlardır. Düşmanı hezimete uğratarak, Kıbrıs Türk’ünü esaretten kurtarmış ve Kıbrıs’a barış getirmiştir. Kıbrıs Barış Harekatı Türk savaş tarihinde altın bir sayfadır." dedi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Toğan, Kıbrıs Gazilerine madalya ve beratlarını takdim etti.
 

ortahisar-kaymakamligi-1.jpg

ortahisar-kaymakamligi-12.jpg

ortahisar-kaymakamligi-14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.