Trabzon Tonya'da Tabancayla babasını öldüren şahıs teslim oldu

Trabzon Tonya'da Tabancayla babasını öldüren şahıs teslim oldu

TRABZON'UN TONYA İLÇESİNDE YAŞANAN TRAJİK OLAYDA, 26 YAŞINDAKİ AHMET KAAN L. TARTIŞTIĞI BABASI CAFER L.’Yİ TABANCAYLA VURARAK ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU

Trabzon'un Tonya ilçesinde yaşanan trajik olayda, bir kişi tartıştığı babasını tabancayla vurarak ölümüne neden oldu. Edinilen bilgilere göre, Bayara mezrası Selenküstü mevkiinde meydana gelen olay, saat 15.00 sularında gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek şiddete dönüştü.

26 yaşındaki Ahmet Kaan L. ile 51 yaşındaki babası Cafer L. arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu Ahmet Kaan L., elindeki tabancayı kullanarak babasına ateş etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak Cafer L., aldığı kurşun yarasıyla hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olay yerinde detaylı bir inceleme yaptıktan sonra Cafer L.'nin cenazesini otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Bu arada, şüpheli Ahmet Kaan L. ise cinayet silahıyla birlikte polis merkezine giderek teslim oldu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, Ahmet Kaan L.'nin ifadesi alınarak detaylı bir şekilde olayın aydınlatılması için çalışmalar sürdürülüyor. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.