Yeşil Yol Derneği Özel Öğrencilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Yeşil Yol Derneği Özel Öğrencilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu, öğrencileri velileri ile birlikte Yeşilyol Derneğinin organize ettiği iftar programında bir araya geldi.

Yomra Kebapçım Restorantta düzenlenen İftar programına Yeşil Yol Derneği Başkanı Zafer Mollahüseyinoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri,  Okul Müdürü Kemal Kocaman, veliler ve öğrenciler katıldı.
İftar buluşmasında konuşan Yeşil Yol Derneği Başkanı Zafer Mollahüseyinoğlu yaptığı konuşma da, "Böyle sıcak bir ortamda kıymetli öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte bu güzel iftar sofrasında buluşmaktan son derece mutlu oldum. Daha güzel programlarda hep birlikte buluşmak dileğiyle hepinizi Allah'a emanet ediyorum." diyerek, bu anlamda destek veren velilerimiz ile öğrencilerimize kendi evladı gibi bakan öğretmen ve yöneticilere teşekkür etti.

yesil-yol-dernegi-1.jpg
Okul Müdürü Kemal Kocaman ise şöyle konuştu¸ "Özel eğitime ihtiyacı olan bütün öğrencilerimizin velileriyle, öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla bu tür farklı ortamlarda buluşmalarını, sosyalleşmeleri ve topluma uyum becerilerinin kazandırılması açısından bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin son derece önemli olduğunu söyledi.

yesil-yol-dernegi-13.jpg
 BAKAN ÖZAK’TAN ÖĞRENCİLELE ÖZEL İLGİ
İftar programında öğrenci ve velileri ziyaret eden Eski Bakan Faruk Özak, önce öğrencilerle ardından velilerle sohbet etti. Duygulu anlar yaşayan Bakan Özak, özel eğitimde ilgilendiğini belirterek, “Çok kutsal bir görev yapıyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Devletimiz, özel eğitim alanında önemli gelişmeler sağladı. Benim de bu alanda çalışmalarım var. İnşallah en kısa zamanda okulunuzu da ziyaret edeceğim.” dedi. İstiklal Marşı okuyan ve yemek duası yapan özel öğrencileri dinleyen Bakan Özak duygulu anlar yaşadı. Ardından Uz. Dr. Hasan Yener’i de yanına alarak özel öğrencilerin raporları hakkında velileri bilgilendirdiler.  Yeşil Yol Derneği Başkanı Zafer Mollahüseyinoğlu ve Okul Müdürü Kemal Kocaman, Bakan Özak’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler. 

yesil-yol-dernegi-12.jpg

yesil-yol-dernegi-15.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.