YOMRA BELEDİYE BAŞKANI ; 2 İŞ MAKİNESİ BİR SABAH ÜNİVERSİTE BAHÇESİNE GİRER

YOMRA BELEDİYE BAŞKANI ; 2 İŞ MAKİNESİ BİR SABAH ÜNİVERSİTE BAHÇESİNE GİRER

Yomra belediye başkanı Mustafa Bıyık; YERLERİMİZİ ALACAĞIZ YERLER BİZİM YOMRA HALKININDIR

Çaytv'de yayınlanan Trabzon İl temsilcisi Halil İbrahim İleli 'nin hazırlayıp sunduğu Trabzon'da Gündem programına konuk olan Yomra Belediye başkanı Mustafa Bıyık Bölgenin tek Özel Üniversitesi olan Avrasya Üniversitesi için önemli açıklamalarda bulundu...

Yomra belediye başkanı Mustafa Bıyık çok net konuştu. Yomra belediyesiyle Avrasya üniversitesi arasındaki arazi polemiğine yeni bir süreç kazandıracak ve çok ses getirecek açıklamalara imza atan başkan Bıyık, ”bir gece ansızın” ifadesini kullandı, belediye olarak araziye el koyabileceklerinin sinyallerini verdi.
 
Arazi sorunun çözülmemesiyle belediyenin gelir sorununu aşamadığına dikkat çeken başkan bıyık, Yomra halkının kazançlarını gözeterek hareket edeceklerini vurguladı.
 
Arazi tartışmaları nasıl sonuçlanır? süreçte neler yaşanır? elbette bilinmez ama görünen o ki başkan bıyık koltuk için değil vatandaş için kararlı duruşunu sürdürecek. “Sadece Yomra halkının çıkarlarını gözeterek mücadele edeceğim” diyen başkan bıyık, Yomra halkı vazgeç demediği sürece geri adım atmasının söz konusu olmadığının da altını çizdi.
 
Bir ilave etmek gerekirse, arazide başka ufak işletmeler de var. Ancak arsanın büyük bölümü Avrasya üniversitesi tarafından kullanılıyor. Başkan bıyık sadece Avrasya üniversitesinin kullandığı alanı değil arazideki tüm işgalleri sonlandırmakta kararlı ...




HABER VİDEO İZLE
 


.
.

PROGRAM TEKRARI İZLE - 1.BÖLÜM

.





PROGRAM TEKRARI İZLE 2.BÖLÜM

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.