YOMRA BELEDİYESİ FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR

YOMRA BELEDİYESİ FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR

Yomra Belediyesi, '4 mevsim Yomra' konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.

Ulusal çapta gerçekleştirilen yarışmanın startı verildi. Fotoğrafçılar, 2021 yılı sonuna kadar Yomra ilçesi sınırları içinde çekecekleri fotoğrafları, Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden sisteme yükleyecek.

Yıl boyunca sisteme yüklenecek olan fotoğraflar, 22 Aralık 2021 tarihinde, seçici kurul tarafından değerlendirmeye tutulacak. 24 Aralık 2021'de yarışmanın sonuçları açıklanacak. Yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye 3 bin TL ödül verilecek. Yarışmada ayrıca mansiyon ve belediye özel ödülü ve sergilemeye layık görülen eserlere ödül verilecek.

yomra-1.jpg

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra'yı kültür ve sanat çalışmaları ile anılan bir merkez haline getirmek için bu tür çalışmalara hız vereceklerini ifade etti. 4 Mevsim Yomra 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması ile dört mevsim boyunca, Yomra'nın her köşesinin fotoğraflanmasını amaçladıklarını ifade eden Bıyık, "Yomra’mızın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile yaşam alanlarının fotoğraf ile belgelenmesi, ciddi bir Yomda arşivi oluşması için bu yarışmayı düzenleyiyoruz.

yomra-12.jpg

Yarışma sonunda ödül alan ve sergilenmeye layık görülen eserleri bir kitapçık haline de getireceğiz. İlçemizin kültür ve sanat aktiviteleri ile daha sık gündeme gelmesini istiyoruz. Bu amaçla kültür sanat faaliyetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.