Ahmed ÇITLAKOĞLU

Ahmed ÇITLAKOĞLU

Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun’a Geliyor!

Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan 31 Ağustos Pazartesi günü sel felaketine maruz kalan Giresun’a geliyor…

Cumhurbaşkanının Giresun’a gelişi, öncelikle bürokratları ve partili siyasetçileri teyakkuz durumuna geçirecektir.
***
Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun’a sadece parti genel başkanı sıfatıyla değil haliyle Cumhurbaşkanı (Devlet Başkanı) sıfatıyla da geliyor…

Sn. Cumhurbaşkanı daha önceleri de Giresun’a geldi… Lakin şehrimizi ziyaretlerinde bugüne kadar kendi partililerin dışında maalesef vatandaşlarla hemhâl olduğuna pek şahit olamadık.
***
Ümit ederiz ki, sel felâketi münasebetiyle şehrimize gelişinde inşallah bu defa kendi partilileri dışındaki partililerle, STK’larla, basın mensuplarıyla, kanaat önderleriyle görüşme ve istişare imkanı bulurlar!..
***
Bugüne kadar gerek Sn. Cumhurbaşkanının şahsına özel, gerek umuma hitaben çok yazdık, söyledik lakin sesimizi duyan, kulak veren pek olmadı… Duyulsa da hesaba katan pek değil hiç olmadı!..
***
Bu defa, madem sel felâketi münasebetiyle özel geliniyor, bizler de tekraren özele yazalım istedik…
 erdogan.jpg
Sayın Cumhurbaşkanım!..
Gelişiniz inşallah güle güle, gidişiniz de güle güle olsun…
Gelişinizden inşallah sadece AK Partililer değil bütün partililer sevinsin ve gülsün!..
***
Sayın Cumhurbaşkanım!..
Vatandaşlar ilk planda sizden değil, sizlerin tensibiyle seçilen ve atanan siyasetçilerinizden ve onların tensibiyle atanan bürokratlarınızdan şikâyetçiler… 

Haliyle sizler seçip atadığınız için de netice olarak onların yanlışları ve ihmalkârlıkları da zat-ı alinize fatura ediliyor.
***
Sayın Cumhurbaşkanım!..
Sizlere bir yolunu bulup ulaşan/ulaşabilen vatandaşlar dertlerine çözüm bulabiliyor… Lakin sizlere ulaşamayanlar dert küpü olmaya devam ediyor.

Yapılan güzel hizmetler ve yatırımlar yolsuzluk şaibelerinin gölgesinde kalıyor…
Adı yolsuzluğa karışan bürokratlara dokunulmuyor, bunun faturası da sizlere çıkartılıyor!..

Lütfen vatandaşların sizlere ulaşmasına imkân ve fırsat veriniz!..

Hiç değilse teşehhüt miktarı da olsa bu gelişinizde muhalif parti yetkileriyle, kanaat önderleriyle görüşmek için zaman ayırınız!..

Eminim ki böyle bir görüşmeden sonra “Sahi mi!.. Bunları bize bugüne kadar neden intikal ettirmemişler” diyecek ve belki de “bunlardan teşkilat mensubu da olmaz, bürokrat da olmaz” diyerek  tasfiyeye gideceksiniz!..

Görüşmek dileğiyle…
Hürmet ve muhabbetlerimle…
***
“Hangi vali birine zulmeder ve o zulüm bana şikâyet olunur da; ben o zulmü ortadan kaldırmazsam; o kimseye ben zulmetmiş ve adaletten ayrılmış olurum.” (Hz. Ömer)

Vesselam…
Ahmed Çıtlakoğlu
29 Ağustos 2020 C.tesi / 10 Muharrem 1442

Önceki ve Sonraki Yazılar