Ahmed ÇITLAKOĞLU

Ahmed ÇITLAKOĞLU

Ses gelen yerde arıza var demektir!..

 Bir terör örgütü eleştirildiğinde o terör örgütünden tepki gelmesi gayet normaldir… Aksine bir tepki gelmez ise; bu anormaldir!
 
Peki, bir terör örgütü eleştirildiğinde o terör örgütünden ziyade başka yerlerden ses gelirse, tepki gelirse; bu ne demektir?
 
El cevap: Ses gelen yer, o terör örgütüyle irtibatlı ve iltisaklı demektir. O ses gelen yerin o terör örgütünden şu veya bu manada menfaati var demektir!.. O terör örgütü yok olursa, o ses gelen yerin o terör örgütünün varlığında sağladığı menfaatleri yok olacak demektir!
 
***
AK Parti ile CHP bir birine zıt, bir birine muhalif partilerdir… Birinin menfaatine olan bir şey diğerinin aleyhine netice doğurur.
 
AK Parti’nin icraatlarının eleştirildiği yerde CHP’liler hoşnut olur…  CHP’lilerin eleştirildiği yerde AK Partililer hoşnut olur.
 
Peki, CHP’nin eleştirildiği bir yerde, bir eleştiriden CHP’liler rahatsız olurken, CHP’lilerden ziyade AK Parti’lilerden ses gelirse, tepki gelirse; bu ne demektir?
 
El cevap: Ses gelen yer, o CHP’lilerle irtibatlı ve iltisaklı demektir. O ses gelen yerin o CHP’lilerle şu veya bu manada menfaat ilişkisi var demektir!.. O CHP’liler yok olursa, devrede olmaz ise o ses gelen yerin o CHP’lilerin varlığında sağladığı menfaatleri yok olacak demektir!.. O gelen ses; AK Partililerin değil AKP denilen maskelilerin sesidir!
 
 
 
***
Parti içinde, partililer arasında yapılan özeleştirilerden rahatsız olanlar varsa; bu demektir ki; eleştiriler tam bam teline basıyor demektir!
 
***
Soru: Maskeli AKP’lilerle gerçek AK Partililer nasıl ayırt edilir?.. Maskelilerin özellikleri nelerdir?
 
El cevap: Günümüzde profesyonel maskelileri ayırt etmek çok zordur… Çok teknik ve kaliteli maske kullanırlar. Gözle fark edilmezler. Ancak hareketlerinden anlaşılır. Ortak özellikleri kendilerini çok iyi gizleme hususunda mahir olmalarıdır… Beyaz pirinç içindeki beyaz taş gibidirler. Güzel konuşurlar, ifrat noktasında iltifatta kusur etmezler, çok sadık görünürler!.. Görülmeyen ateşin dumanı gibidirler.
 
Bariz alametleri: 
- Muhalif partilerle gizli işbirliği yapmak...
- Liyakatli bürokrat ve siyasetçileri aleyhlerinde hazırladıkları raporlarla ve kurdukları tuzaklarla (iftiralarla) liderlerin etrafından ve parti teşkilatlarından uzaklaştırmak, istikbal vaat eden, onlar olduğunda kendilerinin olamayacağı şahsiyetleri muhtelif şantajlarla pasivize etmek, kabuğuna çekilmeye mecbur bırakmak…
 
***
“Ey düşmanım sen benim ifadem ve hızımsın gündüz geceye muhtaç bana da sen lazımsın.”
(Necip Fazıl Kısakürek)
 
Vesselam…
Ahmed Çıtlakoğlu 
24 Aralık 2018 / 17 Rebiul’ahir 1440 
 
Önceki ve Sonraki Yazılar