Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

BJK ÇAYIN DEMİNİ FAZLA KAÇIRDI

Ç Rizespor farklı Beşiktaş yenilgisini unutmak ya da unutturmak için pazar günü kendi sahasında saat 16.00' da konuk edeceği Yakutel Denizlispor' u bekliyor.
Ç Rizespor geri sayıma yeniden başladı. Ligde o kadar sıkışık bir program içindeyiz ki, ne desem boş. Bir haftalık galibiyeti veya mağlubiyeti tam olarak konuşamadan bir de bakıyorsunuz ki; yeni bir maç önünüze gelmiş.
Beşiktaş karşısında aldığımız farklı mağlubiyeti tam masaya yatıran adam yeni bir maç önümüze geliyor.
Lig' in 17. haftasında böyle bir hezimeti yaşadık. Bu sezon böyle bir sonuç yanlış hatırlamıyorsam 4. hafta da Alanyaspor Hatayspor'u aynı sonuçla 6-0 yenmişti. İkinci numune takım biz olduk.
Bu 6-0 lık ağır yenilgiyi inanın konuşmak istemiyorum. Suçlu ararsan çok. Ancak Teknik direktör Tomas; yıllarca defans oynadı. Eğer teknik adamlığını yaptığı bu takım bu kadar gol yiyorsa fatura öncelikle ona kesilmelidir...
Neyse.... Bu maç sonrasında camiada şimdilik bir sessizlik hakim.
Patlama ne zaman olur bilinmiyor ama; şu Denizli maçını galibiyetle kapatabilirsek geçici olarak rafa kaldırılır.
Bu pandemi sürecinde yapacak bir şey de yok. Neyse bunları bir kenara bırakalım ve pazar günü sahamızda oynayacağımız Denizli maçı için takımda hazırlıklar hiç ara verilmeden başlamış. Şimdi Beşiktaş' ı geride bıraktık ve oynayacağımız Denizli maçına odaklanmamız lazım. Hoca takımda ciddi revizyon yapacağını söylemiş.
Bakacağız....
Alacağımız bir galibiyet bile bizim için ne kadar kıymetli olacağını tüm yönetim, teknik heyet ve futbolcular bilmelidir. Karşılaşmayı kazanmak için sahaya çıkacağız desek de, işimizin pek kolay olmayacağını bir kez daha buradan belirtmek isterim.
Umarım galibiyet bizim olur…

Önceki ve Sonraki Yazılar