Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

BÜLENT HOCA'NIN GENÇLER FOBİSİ...

İstatistik bilgilere dayanılarak;
Ç.Rizespor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, buraya gelmeden önce Gençlerbirliği’ne konuk olduğu son 5 Süper Lig maçının sadece 1’inden galibiyetle ayrıldığı bilgisine ulaştık.
Demek ki, Bülent hoca Gençlerbirliği maçlarını daha önceden iyi analiz edemiyor.
Daha henüz 3 gün önce kendi sahanda Konya'ya 5 gol at ve süper bir futbol oyna; üç gün sonra ne o oyundan, ne de o atılan gollerden eser var...! 
Anlaşılmayan bir durum da bu maça çıkarken kadro değişikliğine gidilmesi. Belki hocanın farklı bir düşüncesi var diye düşündük ama; bizim rakiplerimiz bu takımlardır. Eğer Çarşamba günü kendi sahanda oynayacağın Beşiktaş maçına bazı futbolcuları sakladıysan; bence o da yanlış. Çünkü senin rakibin her hangi takım olursa olsun, mutlak galibiyet için sahaya çıkacaksın.
Maça gelecek olursak: Bir defa Ç. Rizespor oynadığı futbol ve gösterdiği performansla kesinlikle maçın favorisi değildi. Düşme potasının tam ortasında yer alan Gençlerbirliği'nin oynadığı gayretli oyun sonucunda aldığı üç puanı fazlasıyla haketti. Şimdilik bu galibiye onlara can suyu oldu.
Sonuç olarak: Çarşamba günü Lider Beşiktaş'ı konuk edecek olan Ç. Rizespor;  öyle anlaşılıyor ki, bu maçta oynatmadığı oyuncuları sahaya sürecek. Yani tam kadro sahada olacak. Sonucu bizler de merak ediyoruz. Rehavetin sonu hüsrandır!!!. Bunu çok iyi bilmeleri gerekir.
Hadi hayırlısı...

Önceki ve Sonraki Yazılar