Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.RİZESPOR İYİCE SAPA SARDI…!

 Başlıktan anlaşılacağı gibi; Ç. Rizespor bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynağı Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı maç sonunda 1-1 berabere kalınca ve de 2 puan kaybedince iyice çıkmaza girdi. 
Geçen hafta Galatasaray’a 2 gol ve berabere kalınca bu hafta oldukça umutlandık. Çünkü o hafta oynanan hem iyi futbol ve hem de alınan1 puan bizi mutlu etmişti. 
Bu hafta Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden Ç. Rizespor mutlak 3 puan için sahaya çıkmıştı. Ama her zaman olduğu gibi beklenen olmadı. Kendi sahasında sadede bir defa galip gelen, o da Fenerbahçeye karşı, onun dışında henüz galibiyet ve özlenen 3 puanı bir türlü alamıyor.
Ç. Rizespor oyuna iyi başladı. Saman alevi gibi bir parladı, bir durdu. Ama Alanyaspor’da kontra ile zaman zaman kalemize tehlikeli oldu. Nitekim ilk yarı 0-0 bitebilir düşüncesi hakimken biranda sağ kanatta topla buluşan Cenk Ahmet, son çizgiye indikten sonra ortasını yaptı. Arka direkte topla buluşan Fernandes’in çektiği sert şut Ç. Rizespor ağlarıyla buluştu. 1-0 geri düştük.
İkinci yarı Ç. Rizespor baskı kurarak iyice Alanyaspor sahasına yerleşti. Vedat Muriç rakip defansı iyice hırpaladığı bir anda 56. Dakikada topu kafayla rakip ağlara gönderdi. 1-1….
Her iki tarafında kaçırdığı birer penaltı vardı. Eğer bunları golle sonuçlandırmış olunsaydı, her iki taraf içinde sonuç aynı olmayabilirdi.
Sonuç olarak: Ç. Rizespor her zaman olduğu gibi bu maçta da verimli olamadı. İstenileni bir türlü veremedi. Ondan dolayı da bulunduğu yerden bir milim sallanamadı. Haftaya Trabzon’a gidiliyor. Sonucu kestirmek çok zor. Yönetim daha şimdiden ikinci yarının hesaplarını yapmaya başlarsa iyi olur. Yoksa atı alan Üsküdar’ı çoktan geçmiş olacak.
Bizden söylemesi…
 
Önceki ve Sonraki Yazılar