Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

ÇAYLAR BİZDEN!.

 2013-2014 Futbol sezonunda ölüm kalım mücadelesi veren Rizespor Ligin bitimine bir hafta kala Kasımpaşa’dan aldığı bir puanla hem ligde kalmayı garantiledi.
 
Son hafta kendi sahasında Elaziğspor’u da yenmesi halinde inşallah ligi iyi bir yerde tamamlamış olacaktır.Rizespor gerek Ptt 1.ligde ve gerekse Süper ligde çok sıkıntılar çekerek futbol oynamaya devam ediyor.
 
Özellikle süper lige beş yıl aradan sonra bu yıl adım atmıştık ki;ilk sezonumuz olmasına rağmen adeta öldük öldük dirildik.
 
Elbette ki Süper ligin ağırlığı büyüktür.Ama o ağırlığı kaldıracak,ya da mutlu sona ulaşacak kadar futbol ve teknik kadrosu olması gerekirdi.Ama ta ki Rıza hoca gidip yerine Uğur hoca gelinceye kadar.
 
Ama her şeye rağmen şu son on haftadır izlediğimiz Rizespor ;oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarını son derece mutlu etti.
 
Sonuç olarak: Kasımpaşa’dan alınan bir puan ve oynanan futbol gerçekten çok önemliydi.Bunu da mutlu sonuçla kapatmanın gururunu yaşadık.
 
Dualarımız hep Rizespor’la oldu ve sonuçta kabul oldu.
 
Hafta’ya Gakkoşlar’la oynayacağımız formalite maçında takımımıza güzel bir destek verelim inşallah diyorum ve gelecek sezonun hesaplarını şimdiden yapmaya başlayalım..
Önceki ve Sonraki Yazılar