Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

KABUS GÖRMEYE BAŞLADIK !...

 İki sene önceki kabusu Rizeliler olarak tekrardan görmeye başladık. Aslında bu sene kabusu çok erken görmeye başlamış durumdayız. İstenen de oldu. Lig’in dibine demir attık. Olacağı buydu. Buradan aşağısı ise bir alt ligdir.
Maça gelelim: Öncelikle Hakem Halil Umut Meler; 90 dakika içirişinde adeta Başakşehir için Meledi. Maçın daha ilk dakikasından itibaren Ç. Rizespor’u ısırmaya başladı. Öyle çok kale de almadı bizi. Hele bir pozisyon vardı ki! O pozisyon için neden ‘’VAR’’ a müracaat etmedi? Anlaşılır gibi değil. 
Oyuna Ç. Rizespor kontrollü başladı. Yerden ve bol paslı futbolu her zaman tercih eden Başakşehir; oyun kontrolünü eline geçirdi. İlk yarı gollük pozisyonları çok az; hatta hiç pozisyonu olmayan bir maç oldu.
İkinci yarıda Başakşehir aldı sazı eline. İlk gol, ikinci gol derken oyunu rölantiye aldı. 2-0 dan sonra Ç. Rizespor işi ciddiye alarak varıyla yokuyla saldırıya geçti. Golü de buldu. Ancak nefesi yetmediğinden sahadan 2-1 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.
Çok az sayıda taraftarın izlediği maçın taraftarı yönetime tepki gösterdi. Belki de haklılar. Hasan Kemal Yardımcı gittikten sonra hiçbir şey değişmedi. Zaafiyet daha da arttı. Buna en kısa zaman zarfında çare bulunmalı. 
Sonuç olarak: Ç. Rizespor’un bu gidişatı hiç de hayra delalet değil. İlk yarı hedeflenen puana ulaşmak şimdilik rafa kalkmış durumdadır. Haftaya bu takım Sivas’a gidiyor. O Sivas İstanbul’da Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Anlayacağınız ilk yarıda hedeflenen puanın da tutturulması hiç de mümkün görünmüyor.
Dost acı söyler ama; gerçeği söyler.
Anlayana….
 
Önceki ve Sonraki Yazılar