Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

KALBİNİZE VE BEYNİNİZE YAZIK…

Zordur insanların kendini ifade edebilmesi anlıyorum.Ama bari insanları suçlayarak yada suçlu arayarak, yada sadece eleştirerek yapmayın bunu.Hele ortak noktalar yakalamak daha da zor.Hayatın akışına kapılmış gidiyoruz.

Menfaatleri hiç sormayın tavan yapmış durum da.Yaptığı görevin yıllarca hakkını veremeyen,her gördüğü ve duyduğunu insafsızca eleştiren,sonra da bunun demokratik hak olduğunu savunan bir topluluk olduk.Hani güzel bir söz vardır,’’Dinime küfreden bari dinimden olsa’’diye.

Ben olayı şöyle sıralamak istiyorum.Bencillik+Ego=Saygısızlık.Yapmacık gülüşler,ağızda kaymalar ne kadarda belli oluyor.Maskelerinizi her gün taze makyaj yapar gibi cilalamayın yüzünüzü…güldürmeyin kimseyi kendinize,rahat olun ,kendiniz olun.

Kiminiz erkek gibi konuşur,keser atar,kimisi de kişiliğini kaybeder.Kestirmek zor çok zor…Hem onu da geçiyorum,hep bir suçlama peşinde,suçu başkalarına yükleme derdinde.Ne kadar yazık!Hayatlarını olduğu gibi yaşamıyorlar,sabah işlerine dinç bir şekilde başlamıyorlar.Kalbinizin ve beyninizin aslında sizin sevginize o kadar ihtiyacı var ki,aynaya baktığınızda bencilliğinizi aşağı çekerek makyajınızı yapın.Gözleriniz bugün hangi yazıyı okuyup eleştirsem,ya da kimin kalbini kırsam diye bakmasın gözleriniz..

Ruhuna makyaj yapmış nice dost görünümünde yüzleri maskeli varlıklar çevreliyor etrafımızı…’’Göründüğü gibi olmayıp,olduğu gibi görünmeyip’’en büyük savaşı kendilerine başlatan insanlar.

Unutmayın her işin başı sağlıksa;kötü düşünerek hem kalbinizi yormayın hem de sağlığınızdan ve insanlığınızdan olmayın.

Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar