Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

RİZESPOR BiLDİĞİNİZ GİBİ!..

 Ç. Rizespor için büyük takımmış,  küçük takımmış hiç fark etmiyor. Çünkü her maçta aynı sistemi oynuyor. Kendi sahasında farklı, deplasman da farklı değil. Sadece deplasman da tamamen kapanıp, bir puana yatıyor ama rezil de bir futbol ortaya koyuyor.

Ne bir iki pas yapabiliyor, ne de orta sahası ve forveti etkili olabiliyor. Paldır küldür bir oyun şeklinde maçı tamamlamaya çalışıyor.

Ç. Rizespor Fener maçına aslında iyi de başladı. Golde kendiliğinden geldi. Ama 5 dakika, peki ama maç 90 dakika. Ne yapacaksın? Ne mi yapacaksın? Topu boş alanlara, doldur boşalt, ceza sahasında ellerle kollarla saldırarak devam etti. Ta ki sahanın yıldızı kaleci Serkan penaltıyı kurtarana kadar. Sonrasında yenilen gol..

Ama ilk yarı 1-1 bitince takım da bizde derin bir nefes aldık. Fenerbahçe kaleci Volkan hariç, resmiyette 4 forvetle saldırıyordu ama, geri kalan tüm adamlarıyla üzerimize çullanıyordu.

Neticede: Fenerbahçe bizim rakibimiz değildir. (Elbette ki puan yada puanlar alsaydık  çok iyi olurdu.) Bizim rakiplerimiz ligde kalma , tutunma mücadelesi veren takımlardır.

Daha fazla yorum yapmaya gerek yoktur. Ne sizin kafanız takılsın ne de benim kafam. Bu maçı derhal unutmalıyız. Biz de futbolcular ve teknik heyet te…

Şimdi önümüzde çok önemli bir maç var. İstanbul Başakşehir. Bu takım hem hızlı top oynuyor, çabuk çıkıyor, bol pozisyona giriyor ve de çok az gol yiyor. O açıdan işimiz zor.

Takımda son iki hafta bir şeyler olmaya başladı. Daha çok sarı ve daha çok kırmızı görmeye başladı. Ayrıca sakatlarına eklersek… Bu doğru bir yolda olmadığımızı gösteriyor.

İnşallah en kısa sürede toparlanıp; bu hafta da milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirip, lige iyi bir şekilde dönmeliyiz.
Önceki ve Sonraki Yazılar