Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

RİZESPOR ZORU SEVER...!

Maça neden böyle gayri ciddi başladı diye; on dakika içerisinde yenilen iki golün ardından son derece hem çok tepki gösterdim, hem de üzüldüm.
Ne oluyoruz?
Yoksa bu maç gidiyor mu?
Sonra dedim ki kendi kendime... Bu böyle gitmez. Gitmemeli.. "Elbet bir bildikleri var" diye söylensin kendi kendime.
Derken.. bir gol, arkasından bir gol daha. Beraberlik ve ilk yarı tamamlandı.
Maçı çıplak gözle izlerken, hem önümdeki puan cetveline bakıyorum, hem de skorbord da 2-0 lık skora bakıyorum, kaygılarım artıyor. Yenersek 42 puana çıkıyoruz, rakiple aramızda 2 puan fark var, onun üzerine çıkıyoruz. Çok şükür ki korktuğumuz başımıza gelmedi.
Maça gelecek olursak: Uzun uzadiye söze gerek yok. Tek kelimeyle harika bir maç oldu. Her bir futbolcu Yeşil- Mavili formayı terletti ve hakkını verdi.
Haa unutmamak lazım. Ç. RİZESPOR'UN başına ligin başından bu yana üçüncü hoca olarak Bülent Uygun geldi. Bülent hoca' nın gelişiyle sanki bir sihirli değnek değmiş gibi takımı ayağa kaldırdı.
Bugüne kadar gösterdiği başarı olağan üstü. Bülent hoca ile bu takım gelecekte çok güzel işler yapacaktır.
Sonuç olarak:
Ç. Rizespor iyi bir takım oldu. İzlerken büyük keyif alıyoruz. Korku, endişe yaşatmıyor artık. İki gün aradan sonra Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacak bu takım için endişe, korku ve panik olmayacak. Çünkü; ligde bulunduğu yerde oldukça rahat ve huzurlu dur. Bundan sonraki hedef; kalan maçlardan toplanacak puanlarla ligi iyi bir yerde tamamlamak olmalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar