Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor iyi oynayarak değil doğru oynayarak kazandı

Doksan dakika sahanın her yerinde savunma yapan maçın son bölümlerine az da olsa geri yaslanan. Ancak defansı hücumla başladığı nokta gelecek adına güzel.
Henüz takım hazır değil orta saha daha topa sahip olabilse, daha çok pas yaparak top Ç.Rizespor takımına kalabilse bu oyun anlayışıyla Ç.Rizespor ligin tozunu tar arkadaşlar. 
Baktığımızda ideal on birin yavaş yavaş oluştuğunu görüyoruz, oyuncu değişiklerinde Tomas hoca başarılı idi her şey doğru gidiyor.
Baktığımızda Ç.Rizespor takımı Sivasspor karşısında golü bulduktan sonra çok aklı bir oyunla sahanın her noktasında iyi savunma yaparak Sivas takımını adeta kilitledi Sivas takımına pozisyon dahi bulamadı bunlar önemli şeyler.


Geldiğimiz noktaya baktığımızda Ç.Rizespor iyi oynayarak değil doğru oynayarak kazandı.
Baktığımızda takım hazırlık döneminde alınan oyunculularla birlikte hazırlanamadı bu takım oynadıkça daha iyi sonuçlar alacaktır.


Geldiğimiz noktaya baktığımızda Tomas hoca adeta takımla yaşıyor işini seviyor futbolculuk döneminde başarılı bir oyuncuydu her şeyi yaşayarak uyguluyor hırslı ve çalışkan bir Teknik direktör başarılı olacağına inanıyorum.


Geldiğimiz noktaya baktığımızda Ç.Rizespor takımını çıplak gözle seyredemedik ancak TV den bakabildiğimiz kadarıyla kaliteli kadrosuyla çalışkan hırslı işini seven ve günümüz futbolunu oynatmaya çalışan hocasıyla başarılarına başarılar katacağına inananlardanım. Tomas hoca bazı maçlarda tecrübesizliğinin hataları olabiliyor onu da zamanla düzelteceğini düşünüyorum  .
Geldiğimiz noktaya baktığımızda gecen sezonda ilk on birde olmayan oyuncular şuanda yedek kulübesinde yanı Ç.Rizespor takımı çıtayı yükseltti kaliteli bir kadro oluşturdu.


Gecen sezon başkana ver yansın yapılırken biz ne diyorduk hatırlayanlar bilir Hasan Kartal başkanın bu sezon ustalık donemi olacak.


Baktığımızda takımın henüz istenilen noktada olmadığı ancak kaliteli oyuncular ve hocadan uyumuyla akıllı oynayarak puanlar alınmaya başlamış.


Geldiğimiz noktada Ç.Rizespor hafta sonu çok tehlikeli bir maç oynayacak Kayserispor müsabakası aman dikkat bu maçta inşallah bir kaza yaşanmaz …

 

Önceki ve Sonraki Yazılar