Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor’dan kotu oyun iyi sonuç

Ç.Rizespor Ankara gücü karşısında ilk yarı kotu bir oyun ortaya koydu kalesinde kolay goller yedi ikinci yarı kaliteli ayaklar maça damga vurdu.
Baktığımızda sezon başında transfer döneminde iyi transferler yapıldı, lige başlandı beşinci hafta olmasına rağmen henüz Ç.Rizespor takımı beklenen oyun ortaya koyamadı, çünkü transferin tamamı hazırlık döneminde yoktu dolaysıyla bu takıma zaman lazım sabır lazım.
Baktığımızda Ankaragücü karşısında Tomas hocanın çıkardığı on bir eleştiremiyoruz çünkü henüz takımı tanımıyoruz, ancak bu kadar transfer olmasına rağmen on libero mevkisinde sıkıntı olduğunu görüyoruz.
Baktığımızda gecen yıl kadronun yetersiz olmasına rağmen Abdullah kadroya giremiyor iken bu sezon on bire giriyor enteresandır takımında en iyilerinden biri, işte buradan baktığımızda zamanla taşların oturması zamanla oluşacak biraz sabır.
Baktığımızda Ç.Rizespor ilk yarıda ne oynadığı belli olmayan orta sahada bir turlu oyunu kontrol edemeyen pas yapamayan top kaptıran rakibe pas veren ,, ikinci topları alamayan, defansında inanılmaz hatalar yapan bir oyun ortaya konuldu.
Baktığımızda Ankaragücü takımı on kişi kaldıktan sonra Tomas hocanın cesurca oyuna ikinci santrafor alması Ç.Rizespor takımını önde oynamaya itti Ankara takımı geri yaslanma mecburiyetine kaldı.
İkinci yarıda Ç.Rizespor takımının kalitesi kadrosu sonuç itibarıyla maçı ele aldı.
Geldiğimiz noktaya baktığımızda henüz istenilen noktaya olmayan Ç.Rizespor takımı istenilen noktaya gelince neler yapabileceğini tahmin dahi edemiyoruz.
Geldiğimiz noktaya baktığımızda Tomas hocaya sabır gerekiyor Tomas hoca işini seviyor çok çalışıyor oyunu yaşıyor takımı oturtmaya çalışıyor transferler hazırlık döneminde yoktu dolayısıyla bunun eksikliği maç maç düzeleceğini düşünüyorum.
Ç.Rizespor takımında oluşturulan kadro oynayan oyuncular oyuna giren oyuncular hepsi birbirinden kaliteli oyuncular bu kadro zamanla çok canlar yakacak ligin zirvesinde olacağı aşikâr.
Korona virüs dolayısıyla maçı çıplak gözle izleyemiyoruz takım oyuncularını tam olarak tespit edemiyoruz,takımı çok yorumlayamıyoruz oyuncular yeni.. Hanı bir söz vardır görünen köy de kılavuz istemez Ç.Rizespor’un oluşturulan kadrosuna kırk binlere maşallah.
Neticede özetlediğimizde Ç.Rizespor dan kotu oyunla iyi sonuç alındığını söyleyebiliriz, bu kadro oturdukça maç oynadıkça çok gollü maçlar seyir zevki veren bir takım ortaya çıkacağını düşünüyorum.
Gecen sezon her zaman Başkanı savunup bu sezon ustalık sezonu olacak diye belirtmemize haksız çıkmadı. Her yazdığımızın yüzde doksanı cıktı, biz gördüğümüzü yazıyoruz, bizim menfaatimiz Ç.Rizespor ben bu konuda babamın oğlunu tanımam.
Haftaya Sivasspor’dan üç puanla döneceğimiz inanıyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar