Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Gelinen Nokta Yönetimin ve Bülent Hocanın Eseri

Ç.Rizespor oyunun ilk bölümlerinde, Manisa karşısında golü erken buldu ve topu Manisa takımına vererek oyunun temposunu düşürerek savunmayı geçti.
Kaleci Abdullah’ın sakatlanması sonucunda kaleye gecen genç kaleci Emre’nin sonrasında roller değinişti, ufak bir hata sonucunda kotu sonuçlar alınabilirdi, çünkü kelede henüz 18 yaşında genç ve heyecanlı kalcı vardı.
Ç.Rizespor bu noktada topa sahip olması gerekiyordu ve çok zeki bir şekilde  onu da yaptı ,Ç.Rizespor takımı maça başladığı tempoyla oynamaya başladı, topa sahip oldu ard arda goller buldu çünkü kalesine her an gollerinde geleceğini düşünerek daha çok gol atarak galibiyeti sağlama almayı duşundu ve buna da başarılı oldu.
Ç.Rizespor takımına baktığımızda Bülent hoca üç günde bir maç olduğundan dolayı bazı oyuncuları dinlendirmeyi düşünerek ilk on yaptı sarı kart cezalısı Amılton da yoktu, ilk on birde değişik oyuncularla başladı ve oyuncu değişiklerinde son üç maçtır Bülent hoca iyi gidiyor.
Ç.Rizespor takımı yoğun yağmur altında oynanan müsabakada her iki takım adına zorlu mücadele ortaya cıktı, Ç.Rizespor takımı ve hocası bu zorlu mücadeleyi akıllı ve zeki oynayarak bitirdi.
Ç.Rizespor takımı oyuncuları müsabakada çok iyi mücadele etti adeta ayağa kafa koyarak oynadılar, zaten takımın özelliği bu Ç.Rizespor tempolu oynadığında iyi mücadele edip savaştığında bu ligde yenemeyeceği takım yok.
Baktığımızda orta sahada Ogün harika oynuyor adeta takımın dınomasu, bu müsabakada Azubuike’de en iyi maçını oynadı maç eksiği var oynadıkça daha da iyi olacak, stoperde Anıl iyi oynuyor.
Ç.Rizespor takımı oyuncuları çok hızlı ve ayağa oynuyor bu hızlı ve ayağa oyun çok önemli, bunu herkes oynayamaz günümüz futbolunda hızlı ve ayağa oyun öne çıkıyor, tabı bu da Bülent hocanın eseri.   
Geldiğimi noktaya baktığımızda sezon başından bu yana Bülent hocayı savunanlardan biriyim çünkü ilk yarıda o kısıtlı kadro ile iyi sonuçlar almıştı, ancak sekiz maç inanılmaz bir düşüş yaşamıştı o noktada eleştirilerimiz olmuştu. 
Ancak hocayla devam edilmesini her zaman söylemişizdir ve bu ligin en iyi hocalarının başında geldiğini düşünenlerdendim, bu noktada kamuoyunda bundan dolayı bizde eleştirilerden payımızı almıştık, mesela  iş yerinde gelen arkadaşlar  Bülent hocayı nasıl savunuyorsun Bülent hocamıdır diyenlerin sesleri hala kulaklarında ama, sosyal medyada da öyle Bülent hoca senin tanıdığın diye mi savunuyorsun falan filanlar yaşadık, oysa  gördüğümüz gerçekler ortada gelenin sonuçta haklı çıktığımız Ç.Rizespor adına mutluluk verici  tabı.
Geldiğimiz noktaya baktığımızda Bülent hocanın takımı hazırlaması kondisyonu kazanma isteği mücadele yenilerin gelmesiyle güçlendi, ilk on birler oyuncu değişikleri de Bülent hocanın sezon başından son sekiz maçı haricinde, oynanan Bodrum maçları sonrasında geri geldi. Tabı Bülent hoca deneyimli birikimli geçmişinde futbolcu döneminde hırsını takımına aşılamış durumda. 
Geldiğimiz noktaya baktığımızda yönetimin bu tabloda önemli yeri var ,Ç. Rizespor yönetimini kutluyorum. Bülent hoca ile yola devam edip ara transferde yaptığı transferden dolayı.
Toparladığımızda gelinen  dokta  yönetimin ve Bülent hocanın eseri diyebiliriz,ara transferde yapılan nokta atışları transferler ve kısıtlı kadro ile bu nokta  ya gelip sonrasında yeni oyuncularla takımı bu noktada hazırlamak bu olsa gerek katılan olur katılmayan olur amma bir gerçek var bunlar kendiliğinden olmuyor   .
 

Önceki ve Sonraki Yazılar