Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Sahada Kaya Gibi Bir Ç.Rizespor Vardı

Ç.Rizespor artık o eski Ç.Rizespor değil şuanda hazır değil ancak sahada rakibe ezilmiyor hem iri hem de diri bir takım. Bunu hücuma yayabilse daha farklı bir noktaya geleceğini düşünüyorum..
Baktığımızda Erzurumspor müsabakasında iki takımda kontrollü oynadı iki takımdan bir birlerinin açıklarını kolladı dişe diş bir mücadele oldu, Ç.Rizespor takımın bir kaç önemli gol pozisyonları vardı bunların yararlanamadı hanı bir laf var yenemiyorsan yenilme.


Geldiğimiz noktaya baktığımızda Ç.Rizespor takımı bu sezon çıtayı yükseltti güzel transferler yaptı güçlü bir kadro oluşturuldu güçlü bir kadro geliyor artık bu takımın bileği kolay kolay bükülmez beklenmedik noktalara Türkiye kupası ilk beş olabilir.


Baktığımızda Ç.Rizespor takımı henüz hazır olmamasına rağmen kadroya baktığımızda neler olacağını tahmin edebiliyoruz.


Geldiğimiz noktaya baktığımızda takım hazır değil bunun yanında hocada çok hazır değil takım kazandıkça hem takım hem öde hoca hazır hale geleceğini düşünüyorum.


Baktığımız da Tomas hoca takımı korkak oynatmıyor takım ofansif oynamaya çalışıyor oyunu önde tutup önde basmaya çalışan bir anlayış olduğunu görüyoruz bu düşünce günümüz futbolu doğru bir anlayış.
Baktığımızda henüz ilk on birin oluşmadığını görüyoruz, ancak hocanın daha adaletli olması gerekir.
 Forumda iken Skoda’yı on birden kesmek olmaz, Skoda forumsuz ise o zaman kesmeniz gerekir çünkü bu tur adaletsizlikler ortaya çıktımı takım zarar görür hanı bu takımda çalışan formanın hakini veren formayı alamıyor algısı oyunculara oluşur bu konuda hocayı eleştiriyorum.


Aynı zamanda Erzurum müsabakasında Skoda oyuna geç alındığını düşünüyorum,buralardan baktığımızda Tomas hocanın tecrübesizliği ortaya çıkıyor inşallah galibiyetler gelince hoca daha rahat dahi sağlıklı kararlar verir çünkü hoca şuanda rahat değil.


Geldiğimiz noktaya baktığımızda Erzurum müsabakasında Tomas hocanın ilk on biri ve oyuncu değişikleri kotu değildi zamanla takımda hocada daha iyi olacağına inanıyorum.
Geldiğimiz nokta ya baktığımızda bazı sosyal medyada Boldrin’ı eleştiriliyor bu yanlış bir bakış bu körüne bir anlayış olacak şey değil.  Boldrin her maç doksan dakika yalnız oynuyor lütfen Bodrın’ı bırakın takım daha iyi olunca Boldrin daha iyi olacak ben şahsen takımı çok beğendim sahada kaya gibi Bir ç.Rizespor vardı.


 Ancak takım henüz tam olarak hazır değil yeni oyuncuların kaynaşması ile bir kaç maç sonra Ç.Rizespor seyir zevki verecek Boldrin’ı tanıyamayacaksınız, takımın dinamosu Boldrin lütfen arkadaşlar. 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar