Yasemin ÖZÇELİK

Yasemin ÖZÇELİK

ŞÜKRAN YAĞCI OKUYUCULARI İLE BULUŞTU

25 yaşında hayata umutla bakan Yazar Şükran Yağcı, ilk kitabı “Aşk-m Ziyan’ın ardından ikinci kitabı “Bir Tutam Empati” ile okuyucularıyla imza gününde bir araya geldi.

Hayata umutla bakmayı bilen  Yazar Şükran Yağcı, ilk kitabı “Aşk-m Ziyan’ın ardından ikinci kitabı “Bir Tutam Empati "yi de okurları ile buluşturdu.
Üçüncü kitabının yazımı ile ilgilenen genç yazarın imza gününde duygu dolu anlar yaşandı.

İmza gününde katılımcılara seslenen Yağcı, “ Ben doğduğumda doktor babama; “ Bu çocuk çok yaşamaz bunu at!” demiş, ben şu an 25 yaşındayım, fakat bunu söyleyen doktor vefat edeli çok oldu. Ömrü veren Allah. Ben hiçbir gün yürümeyi istemedim. Bunu bana veren Allah, bana yürümek nasip ederse elbette ben bir gün yürürüm.” dedi ..

sukran-yagci.jpg

Umut dolu bakışlarıyla salondaki herkesi etkileyen şükran'ın bu sözleride umut ve duygu yüklüydü.

"Bu gün mutlu olmanın anlamını tam manasıyla yaşadım yeri geldi düğümlendi cümleler konuşamadım ama bakışlarımız ve dile dökemediğimiz her bir güzel sözde saklıydı asıl gerçek         

     ENGEL sevgiye ,saygıya,mutluluğa, engel değildir."dedi.

Programda, Çayeli Lisesi Müdürü Cengiz Azman ve Şükran’ın arkadaşları tarafından hazırlanan kısa film gösterimi yapıldı.

Senin umudun bizlere de umut ışığı oldu sevgili Şükran Yağcı sen geleceğin ve karamsarlık içerisinde yaşayanların deniz fenerisin .
ışığın daima parlasın ♥️ ve herkes seni kıskansın . çünkü kıskançlık hırs verir 

Önceki ve Sonraki Yazılar