Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.RİZESPOR'UN HER TARAFI DARMADAĞIN...!

Ç.Rizespor Horozu; son anda kümesin kapısından kaçarken yakaladı.
Son haftalar da ligde çok ciddi düşüş yaşayan ve oynadığı kötü futbol' un yanında kaybedilen puanlarla taraftarını adeta çılgına çeviren Ç. Rizespor' da işler hiç de iyiye doğru gitmiyor.
Oynanan kötü futbol ve alınan kötü sonuçlar karşısında ne yönetim; ne de teknik heyet, çaresiz kalmış ve sesi solukları kesilmiş adeta.
Bu takım GS maçına kadar iyi oynuyor ve puanlar alıyordu. Ondan sonra ne olduysa sadece Antalya maçı hariç ciddi bir düşüşe geçti.
Hadi diyelim; Bjk den 6 yedin ve çok büyük hatalar sonucu bu maçı böyle tamamladı. İnsan hiç mi ders çıkarmaz yaptığı hatalardan. Denizli buraya gelmeden önce kendi sahasında Kayseri'ye kaybetmiş ve 13 puanla ligin dibinde son üç takım arasında yer almış. Bunun tehlikeli olacağını neden hesap etmediniz?.. Neden önlemlerinizi buna göre almadınız?
İlk yarı rakip oynadı, siz seyrettiniz. Sahadaki futbolcular ve yandan da teknik heyet....Ağalar zaten tribünden ahkam kestiler.
Bilmiyorlar ki; maçlara gidemeyen taraftarlar, ekranları başında maçı izlerken saç baş yoluyor, kahroluyor.
Hiç bir futbolcunun ismini vermek istemiyorum. O iyi oynadı, bu iyi oynamadı, o neden golleri kaçırdı, ya da şu yeteneksiz, bunu neden oynattı, ya da oynatmadı...Buna şimdilik gerek yok.
Transfer ayı başlamıştır. Hocamı gidecek,hangi mevkide kim işe yarıyor ya da yaramıyor? Bu takıma bugüne kadar katkı sağlayamayan her kim ise koyun kapıya...Gönderin..! Gitsin...!
Kimse Hint kumaşı değildir.
Futbol acımasızdır.
Acırsan; acınacak duruma düşersin.
Aslında bu maçı kaybet seydik, inanın hiç bir şey yazmayacaktım. Ancak, son dakikada alınan bir puanla mutlu olduğumuz için bir şeyler karalı yayım dedim...

Önceki ve Sonraki Yazılar