Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

ÇAYKENT’TE NELER YAPABİLİRİZ?..

Doğup büyüdüğüm ve her an sevgisini yüreğimde taşıdığım Beldem Çaykent için bir şeyler yapmam gerekiyor.
Yapılacak o kadar çok şey var ki! Ama ne kadar çok şey olursa olsun bir noktadan başlamak gerektiği inancındayım.
Beldem Çaykent’in problemlerini bilen birisi olarak projeler üretmek,paylaşmak,istişare etmek ve yüreğini bilgi birikimini ortaya koyan bir ekip ile çalışmak gerektiğine inandım.İnanıyorum da..
Bu amaçla yerel problemler üzerinde kafa yorucu hızlı düşünen vefalı bir ekiple yola çıkmak arzusundayım.
İktidarın tüm gücünü güzel beldemiz Çaykent’e yatırım olarak yansıtabiliriz.
Çaykent’te çok güzel bir dönüşüm yapabiliriz.Belediyecilikteki kavramları en başta değiştirmeye hazırız.Asgari olarak yapılması gereken hizmetleri halkımıza bir lüks gibi gören anlayışı kökten değiştirip;yenilikçi,güçlü,kalıcı,eşit,hakkaniyetli ve kararlı hizmet üreten bir anlayışı benimseteceğiz.
 
Şundan kesinlikle eminiz ki biz göreve geldikten sonra o vizyonu taşımak başkaları için çok zor olacak.

Çaykent’te öncelikli hedeflerimiz kensel altyapı,yaşanabilir güzel görünümlü bir belde hedefleniyor.Temizlik,daha kaliteli bir yaşam konularında projelerimizin uygulanmasıdır.
Bizim önceliğimiz Çayket beldemizin güçlü bir şekilde bölgemizin belde belediyeleriyle yarışır ve güçlü seviyeye gelmesidir.Problemleri çözüme kavüşturmak ki zaten talip olduğumuz görev bu değimlidir?
Güçlü bir başlangıç yaparak bunların hepsini gerçekleştirebiliriz.Bunun için adayım ve bu görevi değerli halkım benim Layıkıyla yerine getireceğime şahit olacaktır.Bu hizmet yarışında en güçlü bir şekilde var olup hayalimizdeki belediyecilik anlayışını uygulamak istiyoruz.
Bunları gerçekleştirmek için Halkımızın teveccühüne layık olarak Belediye Başkanlığına AK Partiden Aday Adayıyım.
Bu Onurlu göreve Layık olmanın getireceği zorluğu biliyor bunu şerefle taşıyacağıma inanıyorum.
Bu görevde bizimle dost olacak bütün komşu ve Hemşehrilerimizin katkılarını bekler Rabbimizin bizi sırf hizmet amacıyla çıkardığı bu yolda hedefimize kavuşturmasını niyaz ediyorum.
ORHAN YAZICILAR 
ÇAYKENT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI (Rize)
Önceki ve Sonraki Yazılar