Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

ÇIKMAYAN CANDAN UMUT KESİLMEZ!..

 Ç. Rizespor hayata sımsıkı sarılmaya devam ediyor ama; çıkmayan candan da umut kesilmez.
Ligde sıkıntılı günler geçiren Ç. Rizespor ölüm kalım maçı olarak gördüğü Başakşehir karşısında yılın en iyi ve en gollü maçını oynadı diyebiliriz. Çok iyi oynadı dememdeki maksat bir maçta attığı 3 golü gösterebiliriz.
Ligde kalabilmek için kesinlikle kazanmaktan başka çaresi olmayan Ç. Rizespor; konuk ettiği Başakşehir karşısında zaman zaman çok iyi, zaman zaman da defans ağırlıklı oyun ortaya koyması, yediği üç gole de zemin hazırlamış oldu.
Aslında Ç. Rizespor lige kalmasını bu maça bağlamıştı. Ancak rakibin süper ligde ikinci sırada olmasını ve şampiyonluk için önemli aday olduğunu pek de hesaba katamamıştı.
Gerçi Ç. Rizespor için rakip kim olursa olsun çok fark etmemesi gerekirdi. Kazanmaktan başka zerre kadar çaresinin kalmadığını ve bütün kredilerinin de tükendiğini bildiği halde; bu maçı da kazanamamış olması ilerisi için çok zor olacağını artık kendisi de tahmin etmelidir. 
Sonuç olarak: Ç. Rizespor için tehlikenin hala geçmediğini ve önümüzdeki haftalarda oynayacağı çok zor maçlar bizi bekliyor. Hem zaman daralıyor, hem de umutlar tükeniyor.
Haftaya Fenerbahçe ile İstanbul da oynayacak. Bu maçın sonucunu varın siz hesap edin. Daha sonraki haftalar elbette ki çok daha zor geçecektir.
İnşallah sonuç hayırlı olur. Zaten söyleyecek söze fazlada  gerek kalmamıştır.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar