Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

FB ZORLA VE HAKEMİN KATKISIYLA 3 PUANI ALDI...!

Fenerbahçe dün akşam Ç. Rizespor'u yenebilmesi için, sahada 10 kişi kalıp; Sumudica'yı da tribüne göndermek suretiyle haksız bir faul ve kaleci Gökhan'ın da hatalı çıkışı sonucu 3 puana sahip oldu.
Ç. Rizespor santrfor'suz sahaya çıktı. Böyle olunca da; Oyunu 6-4-0 sistemiyle oynamak zorunda kaldı diyebiliriz.
İkinci yarının ve Sumudica' nın da ilk maçı Fenerbahçe gibi zor bir deplasman olunca; herkes bu maçı Fenerbahçe' nin Ç. Rizespor'u çok rahat  ve ezici bir üstünlükle yenebileceğini düşünüyordu.
Fenerbahçe bu maçın bu denli zor geçeceğini hiç tahmin etmiyordu. Rizespor karşısında çok zorlandı.
Tabii ki maçın zor ve düşük kalitede olmasındaki bir sebep te; bozulan zemindi.
İlk yarının son dakikasında Hakem Bitigen' in verdiği haksız bir faul ve yenilen gol, moralleri oldukça bozdu.
Oyunun ikinci yarısında Ç. Rizespor zaman zaman tek kale oynadı. Son 20 dakikada beraberlik için daha fazla denedi ama; nedense hakemlerimizin Sumudica'yı atma hastalığı hala devam etmektedir.
Sumudica oyundan atılınca; Ç. Rizespor' un en azından beraberliğine hakem engel olmuş oldu.
Sumudica bu sezon 3 kez atıldı. Aynı hakemlerin Sumudica' nın hareketinden dolayı oyundan atabiliyor da; Erol Bulut, Fatih Terim ve Sergen Yalçın' ı atamadıklarını gayet iyi biliyoruz. Çünkü Sumudika yabancı ve çalıştırdığı takım da Ç. Rizespor. Maalesef.....!
Sonuç olarak:
Sumudica; süper Lig'de son dönemde gelmiş en önemli değerlerden biridir. Ç. Rizespor la sadece 3 antrenmana çıkabilmış. Takımı henüz tam anlamıyla tanıyamadan Fenerbahçe karşısına çıkarmış. İzlediğimiz kadarıyla da sadece oyuncularının duruşunda bile onun imzasını görebildik. Bana göre başarılı olmuştur. İnşallah olmaya da devam edecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar