Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

PAŞA'DAN SON DAKİKA DARBESİ:

İnanın, şu Kasımpaşa'yı en son ne zaman yendik ben hatırlamıyorum. Bilen varsa bana da bildirsin.
Hani futbolda şöyle bir deyim vardır. Şu takım bize ters geliyor. onu bir türlü yenemezsiniz. Siz çok iyi durumda olursunuz, o takımda çok kötü olur. Buna rağmen yine onu yenmek; ya da o takımdan puan almak çok zor, sizin için.
İşte bu Kasımpaşa' da böyle. Biz son haftalarda çok ciddi bir çıkış yakaladık; Kasımpaşa ise son haftalarda yenilgi üzerine yenilgiler alıyordu. Maalesef bu maçta yine şans Ç. Rizespor' dan yana değildi. Maçın bitimine bir dakika varken golü atıyor; son saniyelerde duran bir toptan golü yiyorsun.
Evet; Lig'in 24 Haftasında  25 puanla 13. sırada giren Çaykur Rizespor, aynı puanla bir basamak üstündeki Kasımpaşa’yı Çaykur Didi Stadı’nda hafta arası önceki akşam konuk etti. Sahasında son 5 maçını kaybetmeyen, Sumudica ile çıktığı Fenerbahçe maçından 1-0 yenik ayrılmasına rağmen kora kor bir futbol sergileyen Ç.Rizespor dün sahaya 8 as futbolcusundan yoksun çıktı. Remy, Tunay, İsmail Köybaşı, Skoda, Selim ve Sabo’nun sakat, Melnjak ve Baiano’nun ise cezalı olduğu ev sahibinde yeni transferler şans buldu.
Ancak alınan yeni futbolcular belki hazır deyillerdi. Fakat görüntü vasattı. İleri ki haftalarda durum neyi gösterir bilinmez.
Malum üç gün arayla maçlar oynanıyor. Kadrosu geniş ve iyi olanlar bu işte başarılı olacaktır. Ancak dediğim gibi bir çok futbolcumuz hasta, sakat ve cezalı. Dolayısıyla ilk 18'e giremeyen futbolcunuza sarılmak zorunda kalıyorsunuz. Bu durumda, hem iyi futbol, hem de puan ya da puanlar almak doğal olarak zorlaşıyor.
Ümit ediyorum ki; hafta sonu cumartesi günü oynayacağımız ve oldukça zor bir deplasman olan Alanyaspor maçına iyi bir kadro ile çıkacağız. Takım ciddi şekilde Sumunica' nın gelişiyle iyi bir ivme yakaladı.

Önceki ve Sonraki Yazılar