Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

‘’VAR’’IN VARLIĞI HAKEMLERE YETİYOR!..

 Öncelikle şu hakem Bülent Yıldırım dan başlayalım. Orhan Ovacıklı’nın rakibine taban girişini önce görmüyor, sonrasında ‘’VAR’’ a müracaat ediyor. Sahaya geri dönüyor hava da bir kare çiziyor hızla Orhan ‘ın yanına koşuyor şak diye Kırmızıyı gösteriyor. Sonrasında Ç. Rizespor aleyhine inanılmaz eyyam düdüklerine devam ediyor.
Arkasından Beşiktaş’ın penaltısına dikkat etmeyip önce vermiyor, sonra bir süre duraklamanın ardından ‘’VAR’’ a müracaat ediyor. ‘’VAR’’da penaltı diyor.
Penaltıyı kaleci kurtarıyor. Sonrasında Saadane parmağını havaya kaldırıp ‘’yukarıda Allah var’’ diyor. Sonrasında  ikinci sarı, kırmızı ve dışarı gönderiliyor. Bu hakemlerle bu lig nasıl bitecek göreceğiz…
Gelelim maça: Daha oyunun 10. Dk. Sında 10 kişi kalan Ç. Rizespor şaşırmış şaşkın ördek gibi bir o tarafa bir bu tarafa gidip geliyor ve ne yaptığını, ne yapacağını bilemiyor. İlk yarı Mustafa Pektemek’in iki golleriyle 2-0 tamamlandı.
İkinci yarı Ç. Rizespor  durumu 2-1 ‘e getirdi. Tribünlerdeki 35 bin Beşiktaşlı sindi ve nefesini tutmaya başladı. 10 kişilik Ç. Rizespor biraz daha istekli ve daha fazla adamla hücuma gitmeye başladı. Sonrasında bir penaltı kazandı. Ama Saadane sanki takımını bana öre hiç yere adeta sabota edercesine sevineceği yerde itirazla biraz da hakemin işgüzarlığıyla takımını 9 kişi bıraktı.
Eee hal böyle olunca 35 bin seyircisi önünde oynayan Beşiktaş’a daha ne kadar gücü yeter ki? Ne kadar direnebilirsin ki?
Şimdi bu takım haftaya Gözetepe karşısında ne yapar? Henüz bunu şimdiden kestirmemiz mümkün değildir.
Hadi hayırlısı…
 
Önceki ve Sonraki Yazılar