Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

ZEVKLİ FUTBOL; İYİ SONUÇ...

Son yılların en iyi süper lig başlangıcını yapmış,oynadığı oyunla da önce taraftarını memnun etmiş;ve de spor kamu oyunun takdirini kazanmış bir Ç.Rizespor..
Evet: Ç.Rizespor Lig’e renk katmaya devam ediyor.Ligin çiçeği burnunda yeni takımı ile,beş şampiyondan biri olan Bursaspor’u da yenmeyi başardı.Ligin geride kalan 5 maçın 4’ünü kazanıp zirve yarışına ağırlığını koydu.Dolayısıyla Rize taraftarını ziyadesiyle memnu etti.
Rize Yeni şehir Stadı’nda yaklaşık 10 bin taraftarı önünde ağırladığı Bursaspor’u da hızlı,kaliteli ve temposu yüksek bir oyunla rahat mağlup etmesini bildi.Kaliteli ve geniş oyuncu kadrosuyla ligin canını sıkmaya başlayan Ç.Rizespor taraftarını memnun ediyor.
Maça gelince:3 gol ve bol pozisyonuyla heyecan ve zevkli futbol beklentileri boşa çıkarmadı.Bundan önce oynadığı 4 kaliteli maçlardaki futbolunu Bursaspor’a karşı’ da sürdürdü.Oyunun ilk 20 dakikasına kadar rakibini müthiş bir tempoyla yarı alanına adeta hapsetti.Yeşil Mavililer oyunun bu bölümünde kaptan Cernat,Kweuke ve Sercan’ın hücum bölgesindeki olağanüstü uyum göstererek 2 farklı skoru yakalamasını bildi.İlk resmi maçına çıkan Kweuke  akıl dolu asistler yaparak iki golde de büyük pay sahibi oldu.Allah nazardan saklasın.
Ayrıca Bursa’nın yeni valisi Rizeli dostum Münir Karaloğlu’da bu maçı izleyenler arsında yer aldı.Kendisiyle devre arası hasret giderdik.
Gelecek hatfa cumartesi günü saat 19’da Arenada Galatasaray’a konuk olacak olan Ç.Rizespor’umuza başarılar diliyorum.
Önceki ve Sonraki Yazılar