Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor Başakşehir takımını yenerse kimse şaşırmasın

 Ç.Rizespor Göztepe karşısında zaman zaman etkili olamadı zaman zaman etkili oldu ancak ileri uç ayakları gol vuruşlarını yapamadı.
Okan hocanın ideal on biri aynıydı ancak oyuncu değişiklerinde Okan hocaya şaşırdım, belkı de  ilk kez Okan hoca oyuncu değişiklerinde kotu idi.
Baktığımızda Ç.Rizespor oyun üstünlüğünü Göztepe karşısında devamlı eline tuttu tek kale oynadı desek yanılmayız.
Göztepe geri yaslandı oyunu kendi yarı sahasında kabul etti bir puan için oynadı.
Ç.Rizespor takımında bazı oyuncularda düşüş olduğunu gördük .
Ç.Rizespor takımında bu müsabakada Moroziuk, çok büzüktü oyunda tutuldu forumsuzdu,  Dario Melnjak te bu müsabakada iyi değildi. 
Ancak stoperler Awaziem ve Aberhoune,hatasız oynadı oyuna geriden katkıları oldu,orta sahada Musa, Azubuike, çok çalıştı oyunda gecen maçtan daha çok katkıları oldu,
Boldrin, her maç olduğu gibi oyunda çalışkandı topa son vuruşları kotuydu, Chahechouhe bu maçta çok istekliydi çok çalıştı, Samudio bu müsabakada dökülüyordu iyi oynayamadı, Vedat bu müsabakada çalıştı çabaladı genel olarak elinden geleni yaptı ancak son vuruşları yine kotuydu.
Maça baktığımızda Ç.Rizespor Beşiktaş maçında ve Göztepe maçında takım olarak forumsuz olduğunu görüyoruz. Beşiktaş maçında Göztepe maçında hakemlerin yanlış kararlarlarına devam edildi iki penaltı ve bir gol verilmedi ,ancak hakemlerin çabası Göztepe’yi Ç.Rizespor’un elinden alamdı.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar