Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç,Rizespor bu ligde çok canlar yakacağını görüyoruz

 Ligin zirvesinde olan Kasımpaşaspor’a karşı Ç,Rizespor doksan dakika boyunca çok iyi mücadele etti ve çok önemli uç puanı aldı.
Kasıpaşaspor’a doksan dakika nefes aldırmayan gol şansı vermeyen Ç,Rizespor takımında kaleci Gökhan’da günündeydi. Hanı derler ya bazen atanınla tutanın sana maç alması lazım Gökhan gerçekten bu maçı aldı diyebiliriz
İkinci yarıya flaş transferlerde gören Ç,Rizespor takımı müsabakaya eski on bir ile girdi.
Kulübedeki yeni transferin zenginliği takımdaki oyunculara adeta doping etkisi yaptı, çünkü ilk on bire girememe endişesi olmaya başladı.
Kaspaşaspor karşısında ilk yarı dışa diş mücadele ederek golü bulan Ç,Rizespor takımı Kasımpaşaspor takımının adeta gardını ındırdı. ikinci yarıya tamamen kapanan Ç,Rizespor takımı aldığı toplarla hücuma çıkmaya duşundu ancak hücum oyuncuların beceriksizliğinde Ç,Rizespor takımı farkı kaçırdı diyebiliriz.
Kasımpaşanın bulduğu bir kaç net gol pozisyonları buldu kaleci Gökhan’ın yüzde yüz gol kurtarışlarıyla adeta kalesinde etten duvar ordu.
Baktığımızda Ç,Rizespor takımı güçlü rakibi karşısında haddini bilerek oynadı sahada iyi futbol oynadı diyemeyiz, ancak Ç,Rizespor iyi mücadele ederek altın değerinde uç puan alarak bu ligde bende varım mesajını ilk maçta vermiş oldu. 
Ancak geldiğimiz noktaya baktığımızda Ç,Rizespor ikinci yarı çok geri yaslandı hanı bir laf var her zaman papaz pilav yemez bu geri yaslanma oyun anlayışı doğru bir oyun anlayışı değil,hanı oyunun bu bölümlerinde Okan hoca oyuna stoper aldı bence yanlış bir değişiklikti aslında hücuma daha etkili oyuncu almalıydı.
Baktığımızda ara transfer döneminde çok önemli transferler etmeye devam eden Ç,Rizespor takımı bu ligde kalması bir yana Ç,Rizespor bu ligde çok canlar yakacağını görüyoruz.
Transferde nerde ise yer noktaya transfer yapıldı bu takıma santrafor da alınmalıydı belki alınan bir kaç oyuncu santrafor oynama yeteneği var ancak benim düşüncem iki stoper alınacağına bir stoper alınıp bu hakkı santrfora kullanılmalıydı. 
Geldiğimiz noktaya baktığımızda Ç,Rizespor tarihinde ara transfer döneminde en yoğun en doğru transferler yapıldığını diyebiliriz, ancak bu kadar transfere rağmen hala bu takıma santrafor alınmadığı enteresan,mutlaka bir santrafor alınalı,çünkü bir futbol takımının tanı çok önemlidir.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar