Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Gökhan Ç.Rizespor’u ipten aldı

Müsabakaya Hamza hoca haftalardır ideal on birini bozmadan Beşiktaş karşısında cıktı ancak Ç.Rizespor takımı kadrosu Beşiktaş’a karşı daha çok savunma yapmayı duşundu Beşiktaş’ın baskısı karşısında ilk yarı etkili olamadı savunmayı duşundu savunmayı yapamadı.

Ç.Rizespor takımı oyuncuları savunma yapmayı beceremiyor Ç.Rizespor önde oynar iyi muadele ederse başarılı olabiliyor .

Beşiktaş hafta içi maç yapmasına rağmen oyunda Ç.Rizesporlu oyunculardan daha diri daha mücadele eden bir oyun ortaya koydu. İlk yarı tamamen oyunu Beşiktaş’a birkan Ç.Rizespor, ikinci yarıda Hamza hocadan oyuncu değişikliği beklenirken Ç.Rizespor takımı duran toptan golü buldu.

 O sırada Hamza hoca oyuncu değişikliğine gidiyordu gol gelince vaz geçti geri adım attı oyuncu değiştirmedi bekledi ve kalesine gol gördü.

 İşte bu noktada geri adım atmasa oyunun görüntüsü değişebilir Ç.Rizespor oyuna ağırlığını koyabilirdi.

Nitekim Hamza hocanın golden sonraki oyuncu değişikleri ve Hamza hocanın orta sahayı güçlendirmesi hele hele Dabo’nun oyuna girmesi oyunun seyrini değiştirdi ve Ç.Rizespor o noktadan sonra oyuna ortak oldu.

Bu müsabakada ilk defa kalesinde devleşen bir Gökhan vardı sayısız gol pozisyonlarını kurtardı adeta Gökhan Ç.Rizespor’u ipten aldı.

Özetlediğimde Ç.Rizespor adına maça öne çıkanlar Hamza hocanın oyuncu değişiklerinde geç kalması ve oyuncu değişikleriyle maçın seyrini değiştirmesi Gökhan’n kurtarışları.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda Ç.Rizespor takımında eksik olan yerler sırıtıyor bir sağbek ortada, bir sol bek ortada, bir stoper ortada bir bitirici santrafor ortada, bir sekiz numara ortada ancak sakız numara kadroda olanlardan oynatabilirsiniz ,bir sağ kanat zaten Yusuf  alındı ,olmazsa olmazlar doğru dürüst bu bölgelere transfer şart , asil lig ikinci yarı başlıyor aman aman..

Geldiğimiz noktaya baktığımızda gönderilmek istenen ancak gönderilemeyen yabancı çöp halindeki oyuncular Ç.Rizespor’un başını eğirtiyor kanısındayım. ancak bu bahane olmaz yerli oyuncu alınacak denildi hala bir Yusuf alınmış.

Ç.Rizespor takımı geç kalıyor sonra eyvah para etmez bahaneler hiçbir noktada kimseyi haklı çıkarmaz gereken bir an önce yapılıp transferlerin yapılaması gerekiyor her nedense konuşuluyor konuşulanlar buhar olup uçuyor, ne edilip edilmeli Ç.Rizespor takımını küme düşürmeden gerekenler yapılmalı. 

Önceki ve Sonraki Yazılar