Yasemin ÖZÇELİK

Yasemin ÖZÇELİK

HATIRLANMAK VE ÖNEMSENMEK GÜZELDİ

 İçinde bulunduğumuz koronalı günlerde normalleşmeye başladığımız şu dönemde biz köşe yazarlarını ve basın mensuplarını kahvaltıya davet eden CHP il teşkilatı hem bize moral oldu hem de fikirlerimizin önemsenmesi beni ziyadesiyle  mutlu etti.
 
Sohbet havasında geçen kahvaltıda Sayın DENİZ, bizden soru istedi. Gündem belliydi: ÇAYKUR. Neler anlattığını yazmayacağım çünkü onlar bir haftadır sitelerde dönüyor zaten. Anlattıklarından bir cümle sadece: ÇAYKUR’u kim yönetiyor, müstahsil halinden gerçekten memnun mu?
 
Sonra korona vardı gündem de, tedbirler konusunda ki düşüncelerini anlattı. Belediyemizin bu süreci sağlıklı idare ettiğini dile getirdi.
 
Ahh, istimlak vardı değil mi? işte o kanayan yaraya da bastı. Fikirlerimizin ve dükkan sahiplerinin fikri alınmış mıydı? Güzel soruydu bu. Düşündüm, esnaftaki söylenti geldi aklıma: Dükkanlar yıkılacak ama elime gelen herhangi bir kağıt yok. Bir de üzerine kiraya zam var deniliyordu.
 
Ee,  dedim o zaman yıkılacak dükkanlara ne zammıydı bu şimdi?
 
Ardeşen’deki balık kafesi yapımından vazgeçilmesinin  ne kadar doğru bir karar olduğunu anlattı DENİZ . Biz sahil çocuğuyuz, denizimizdeki kendi balıklarımızı koruyalım, bu proje kıyı balıkçılığını öldürecekti dedi. 
 
Çay içtik, sohbet uzadı. Bartın il Başkanı Sayın Hüseyin Yaşar geldi ziyarete. Tanıştık, ilk kez geldi Rize’ye ve günübirlik dönecekti.
 
Bir güne Rize’yi sığdıramazsınız ki, dedim.
 
Sizleri tanımak güzel . İnşallah bir dahaki sefere daha çok zamanımız olur, dedi .
 
CHP Rize il Başkanı Sayın Saltuk Deniz ve ekip arkadaşlarına ilgi ve alakalarından dolayı nazik davetleri hoş sohbetleri için kendi adıma teşekkür ederim.
 
Malum, şehrimiz için yapmayı düşündüğü planlarına fikirlerimizin dahil edilmesi ve bu konuda bilgilendirilmek çok anlamlıydı.
Önceki ve Sonraki Yazılar